Zakyselený organismus
Velmi často slýchám od svých klientů větu: „Já žiji zdravě.“ Předpokládají, že když si pohlídají, co jí, tak to stačí. Je tomu ale opravdu tak? Těch možností, jak svůj organismus pomalu otrávit, je víc. Dnes se podíváme na jednu z nich.
Pokud jídlo dostatečně nerozkoušete a pijete vodu při jídle, tak jste udělali všechno možné proto, aby se jídlo uvnitř organismu nezpracovalo. Náš organismus je dokonalý, ovšem také naprosto složitý systém. Tak například žaludeční šťáva. Jak funguje? Obsahuje kyselinu chlorovodíkovou, takže chleba a kaše se zpracují za půl hodiny, maximálně do hodiny a koncentrace kyseliny je nižší. Maso, ryby a vajíčka vyžadují silnější kyselinu a 2-3 hodiny pro rozložení. A mastná jídla, včetně smažených, vyžadují alespoň 4 hodiny k tomu, aby se touto kyselinou zpracovala.
Když vezmete nějakou tekutinu a vypijete ji, tak si rozředíte žaludeční šťávu a snížíte koncentraci kyseliny. Potraviny potom začínají hnít. Tyto shnilé zbytky se hromadí na vnitřních stěnách střev. Žádný klystýr je nedokáže odstranit. Všechno se to absorbuje do jater. A právě odtud vzniká 30-35 % znečištění. Všechno to směřuje od jater k plicím, kde již není dost kyslíku. Následně srdce veškeré toxiny dopraví do ledvin, které jsou na tom úplně stejně jako játra. Celý tento cyklus se opakuje několikrát denně, sedm dní v týdnu a mnohdy po celý život.
Přitom se stačí trošku zamyslet a udělat ve svém životě několik změn. Pamatujte: žádná rakovina nepřežije v zásaditém prostředí. A platí to i pro jiné nemoci.
Přeji hezký den.